هدیه کریسمسی پوتین به اوکراین

 خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات اوکراین در این خصوص نوشت: روسیه در آستانه سال نو مسیحی در یک عملیات تازه کی‌یف و شهر خارکف را بمباران کرد.
اوکراین

به گزارش جریان نو، مقامات اوکراینی از بمبارن هوایی «کی‌یف» پایتخت این کشور و شهر «خارکف» توسط روسیه خبر دادند، این درحالی است که حامیان غربی اوکراین به سرکردگی آمریکا، باتوجه به طولانی‌تر شدن این جنگ و عدم موفقیت نیروهای اوکراینی در جبهه‌های مختلف، نشان داده‌اند که دیگر تمایل و توانی برای ادامه حمایت‌های هنگفت نظامی و مالی از کی‌یف ندارند.

بنابراین گزارش، سامانه‌های پدافند هوایی اوکراین در منطقه اطراف کی‌یف اواخر روز شنبه برای دفع حمله پهپادی روسیه وارد عمل شدند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به شی جین‌پینگ، همتای چینی خود هشدار داد که جنگ روسیه علیه اوکراین ممکن است پنج سال طول بکشد.

این گزارش در ادامه می‌افزاید: «ایهور ترخوف» (Ihor Terekhov)، شهردار خارکف درباره این حمله هوایی در شبکه تلگرام نوشت: در خارکف، در شمال شرق اوکراین،در چندین موج حملات پهپادی جدید به ساختمان‌های مسکونی در مرکز شهر اصابت و باعث آتش‌سوزی شد دو حمله موشکی روسیه روز شنبه (روز گذشته به‌وقت محلی) به این شهر اصابت و دست‌کم ۲۱ نفر زخمی شدند.

درحالی اوکراین از حملات هوایی به پایتخت این کشور و شهر خارکف خبر می‌دهد که تحلیلگران مسائل بین‌الملل از کاهش حمایت‌های غرب به سرکردگی آمریکا به اوکراین خبر می‌دهند.

تارنمای شبکه خبری سی‌ان‌ان در ۹ دی ما ه ۱۴۰۲ در تحلیلی در این خصوص نوشت: اوکراین در سال ۲۰۲۴ با شرایط وحشتناکی روبرو است چراکه از یک سو حمایت غرب از آن در برابر روسیه کاهش می‌یابد و از طرف دیگر ماشین جنگی پوتین، بی‌امان کار می‌کند.

شاید مهم‌ترین نمونه استفاده از بدل در میان شخصیت‌های تاریخی، برنارد مونتگومری بریتانیایی باشد.

این گزارش افزود: پوتین در تازه‌ترین کنفرانس خبری پایان سال خود با به‌سخره گرفتن کی‌یف گفت: «اوکراین امروز تقریباً چیزی تولید نمی‌کند، همه چیز از غرب می‌آید، اما چیزهای رایگان روزی تمام خواهد شد و به‌نظر می‌رسد که همین‌طور است».

جنگ اوکراین که در مورخ ۵ اسفند ۱۴۰۰ بدنبال نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی مسکو از سوی غرب به سرکردگی آمریکا آغاز شد، تاکنون با حمایت‌های هنگفت مالی و نظامی طرف‌های غربی از کی‌یف همراه بوده و مسیر هرگونه اقدامات دیپلماتیک برای خاتمه دادن به آتش این جنگ را مسدود ساخته، اکنون کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با دشواری تامین مالی و نظامی این جنگ و باتوجه به خالی شدن زرادخانه‌های نظامی خود و کسری مالی مواجه هستند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=15717

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز: