به گزارش جریان نو ، در صورتی که انواع مختلفی از املت وجود دارد که با مواد غذایی گوناگون و سبزیجات متنوع تهیه میشود. املت قارچ و اسفناج یکی از انواع املتهای کافهای است است که از ترکیب اسفناج با پیاز، قارچ، تخم مرغ و پنیر تهیه میشود و به دلیل داشتن اسفناج و قارچ سرشار از آهن و پروتئین و بسیار مقوی است.
اگر عاشق اسفناج باشید، حتما املت اسفناج را به املت گوجه فرنگی ترجیح میدهید. این املت اسفناج خوشمزه به عنوان صبحانه در کافی شاپها سرو میشود و یک وعده غذایی کامل و سالم برای صبحانه و حتی شام است که پیشنهاد میکنیم حتما یک بار آن را امتحان کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا با هم این املت خوشمزه کافی شاپی را در منزل درست کنیم.
مواد لازم
پیاز: ۱ عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۲۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
پنیر ورقهای: ۲ عدد
روغن: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به میزان لازم