اختصاصی جریان نو؛

باقالی‌پلو در مسیر میلیونی‌شدن/ هر پرس ۹۵۰ هزار تومان!

تصور ترکیب هیجان انگیز برنج ایرانی با باقالی، شوید، روغن و ادویه‌های مختلفی که ماهیچه‌ها داخل آن پنهان شده‌اند و ته دیگی از جنس طلا به اندازه کافی با روح و روان ما بازی می‌کند.
باقالی‌پلو در مسیر میلیونی‌شدن/ هر پرس ۹۵۰ هزار تومان!

تصور ترکیب هیجان انگیز برنج ایرانی با باقالی، شوید، روغن و ادویه‌های مختلفی که ماهیچه‌ها داخل آن پنهان شده‌اند و ته دیگی از جنس طلا به اندازه کافی با روح و روان ما بازی می‌کند.بعید می‌دانم تاکنون طعم لذیذ باقالی‌پلو با شوید را نچشیده باشید.

طبق اطلاعات جهانی، ایرانیان از خوش خوراک‌ترین مردم جهان هستند. فکر می‌کنم به همین دلیل است که نمی‌توانند به هیچ غذای گوشت داری نه بگویند.
باقالی پلو یک غذای محبوب و پرطرفدار در ایران است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی شناخته می‌شود. اما این غذا نه تنها در ایران بلکه در مناطق دیگری از جهان نیز مورد توجه و علاقه قرار گرفته است.

باقالی پلو در کشورهای حاشیه خلیج فارس، افغانستان، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر نیز مورد علاقه قرار دارد. این غذا به دلیل طعم و طرز تهیه آن، در این مناطق مورد توجه و تقدیر قرار گرفته و به عنوان یک غذای سنتی و خوشمزه شناخته می‌شود.

تاریخچه

باقالی پلو یک غذای سنتی ایرانی است که تاریخچه طولانی و قدیمی دارد. این غذا ابتدا در ایران به عنوان یکی از غذاهای محبوب و سنتی شناخته شد و سپس به سایر کشورها منتقل شد و در آنجا نیز مورد توجه قرار گرفت.

باقالی‌پلو در مسیر میلیونی‌شدن/ هر پرس ۹۵۰ هزار تومان!

اصل این غذا به دوره قاجاریه باز می‌گردد که از آن زمان تاکنون در ایران مورد توجه و علاقه بسیاری از مردم قرار گرفته است. از آن زمان تا به امروز، باقالی پلو به عنوان یک غذای سنتی و خوشمزه در مراسم‌ها، جشن‌ها و مراسم خانوادگی مختلف، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از سال‌ها قدیم، باقالی پلو به عنوان یک غذای پرطرفدار در ایران شناخته شده و به دلیل طعم و خواص غذایی که دارد، همچنان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و در فرهنگ و سنت غذایی ایران جای خود را حفظ کرده است.

هر پرس باقالی پلو چند؟

همین محبوبیت موجب شد گشت و گذاری در رستوران‌های مختلف زده و قیمت‌های مختلف باقالی‌پلو را بررسی کنیم.

در یکی از رستوران‌های تهران یک پرس باقالی‌پلو ساده بدون گوشت با قیمت ۸۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین برای خرید باقالی پلو با گردن گوسفندی باید حدود ۵۹۷ هزار تومان هزینه کنید.

باقالی‌پلو در مسیر میلیونی‌شدن/ هر پرس ۹۵۰ هزار تومان!

رستورانی دیگر نیز یک پرس باقالی پلو با گوشت گوسفندی را به قیمت ۶۰۰ هزار تومان می‌فروشد.

همچنین برای صرف یک باقالی پلو جذاب با گوشت گردن گوسفندی نیز باید ۸۰۰ هزار تومان هزینه کنید.

البته هر پرس باقالی پلو با گوشت فیله بره هم که باید خوراک از ما بهترون باشد نیز با قیمت ۹۵۰ هزارتومان به فروش می‌رسد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=24601

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز: