منو

برای ماندگاری ایران و قطع ید تندروها، کردها با صندوق رای آشتی کنند

شهید والامقام دکتر مصطفی چمران چه زیبا کردها را توصیف کرد:نه کرد از ایران جدا می شود ونه ایران از کرد.
کدام چهره‌های شاخص در حسینیه جماران آراء خود را به صندوق انداختند؟

سهراب مرادی کارشناس سیاسی در جریان نو نوشت؛ این روزها کردها که در طول روزگاران همواره جان و مال خود را برای سربلندی و جاودانی ایران داده‌اند، حال خوشی ندارند و به صورت گسترده و فراگیری اعتماد خود را به صندوق های رای از دست داده و امیدی به برایشان نمانده؛ اما به حقانیت ایران و خاک مقدس میهن خود وفادار مانده و خواهند ماند.

همه می‌دانند این عدم اعتماد ریشه در نگاه و توجه دولتمردان به مناطق کردنشین کشور دارد .استقبال بسیار اندک مردمان کرد از چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در ۸ تیرماه خود گواهی بسیار محکم بر این بی اعتمادی است.

اما اکنون شرایط فرق می‌کند، قهر اکراد از صندوق رای در روز ۱۵ تیرماه. رسما زمینه را برای تندروی بر خی افراد ایجاد می‌کند و باری سنگین‌تر بر دوش مرزنشینان کرد خواهد گذاشت.

باید بگوییم میزان مشارکت مردم کردستان در انتخابات جمعه ۸ تیرماه ۲۳ درصد بود. کرمانشاه هم مشارکتش تعریفی نداشت و تنها ۳۲ درصد بود.

این خبری رسمی بود که وزارت کشور پس از انتخابات اعلام کرد، این‌ دو خط بالا را یکبار دیگر و با تامل بخوانید. نمی‌شود و نباید از کنار این آمار به این راحتی گذشت.

کردها وقتی نمی‌آیند یعنی یک جای کار می لنگد و گرنه آنها اهل بهانه گرفتن نیستن و همیشه بوده‌اند.

کردها همان مرزنشینانی هستند که ۸ سال دفاع مقدس را آماج حمله‌های هوایی، موشکی بودند و گاهی هم شهرهایشان از سوی دشمن اشغال شد. از بمب‌های چند تنی تا بمب‌های شیمیایی در سردشت و شهرستان دالاهو را کردها تحمل کردند و پای کار بودند، شهید و جانباز دادند و جور کشیدند، جوری که با جنگ تمام نشد و فقط شکلش عوض شد.

مردم نجیبی که هیچ‌گاه حق و حقوقشان در این دیار و مرز دیده نشد گله دارند، چرا گلایه‌شان شنیده نمی‌شود.

امروز اما روزی دگر است، مردی که زبان کردی می‌داند و زادگاهش در میان همین کردهاست، بین‌شان بزرگ شده و حتما مشکلات‌شان را می فهمد. دروغ نمی‌گوید و در بزنگاه تاریخ تنها نماینده‌ای بود که به مرگ مهسا امینی واکنش نشان داد؛ او حتما با کردها جور دیگری خواهد بود و خواهد توانست بخشی از رنجشان را بکاهد.

پزشکیان در میان کردها بوده و دیده که کردها اگر دیده شوند و روی‌شان سرمایه گذاری شود، نتیجه خواهد داد.

کردها چه اهل تسنن. اهل تشیع و یارسان همواره ثابت کرده‌اند که هرچند در طول سال‌های گذشته بی وفایی بسیار دیده‌اند اما خوش قلب‌اند و تشنه صداقت، همان صفتی که پزشکیان دارد.

کردستان، کرمانشاه، ایلام باید بداند امروز قهر با صندوق رای چاره کار نیست. بیاییم برای ایران بیاییم. یکبار هم به شخصی اعتماد کنیم که با زبان زیبای مادریمان زبان شیرین کردی می‌تواند با ما سخن بگوید، مشکلاتمان را با زبان کردی بشنود .

بیاییم برای ایران بیاییم.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=39460

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز: