منو

۲ تاثیر مهم خوردن صبحانه برای دانش آموزان

صبحانه به عنوان وعده غذایی اول روز، نقش بسیار مهمی در سلامت و عملکرد دانش‌آموزان دارد.
2 فایده مهم خوردن صبحانه
صبحانه به عنوان وعده غذایی اول روز، نقش بسیار مهمی در سلامت و عملکرد دانش‌آموزان دارد. فراهم کردن یک صبحانه مناسب باعث افزایش توجه، انرژی و حافظه شده و به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا بهترین عملکرد را در مدرسه و درس‌های خود داشته باشند.

جریان نو؛کارشناسان معتقدند که واداشتن بچه ها به خوردن صبحانه مهم است. صبحانه با فواید زیادی همراه بوده است، از جمله:

 

۱- وزن  و بدن سالم تر

 صبحانه می تواند به کنترل وزن کمک کند. افزایش وزن و چاقی یک نگرانی عمده برای سلامت عمومی است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، تقریباً ۲۱ درصد از کودکان ۶ تا ۱۲ ساله و بیش از ۲۲ درصد از نوجوانان ۱۲ تا ۱۹ ساله چاق هستند.

چاقی می تواند منجر به مشکلات جدی سلامتی مانند دیابت، مشکلات تنفسی، مشکلات مفصلی و بیماری قلبی شود.

یک بررسی در سال ۲۰۱۹ از مطالعات در ژورنال Nutrients نشان داد که کودکان و نوجوانانی که صبحانه نمی‌خورند بیشتر در معرض اضافه وزن یا چاقی هستند.

این ممکن است تا حدی به این دلیل باشد که بسیاری از کودکانی که صبحانه را حذف می کنند، تمایل دارند در اواخر روز غذاهای ناسالم بخورند.

خوردن صبحانه متابولیسم کودک شما را فعال می کند. این بدان معناست که بدن آنها شروع به سوزاندن کالری می کند. همچنین خوردن صبحانه باعث می‌شود که این افراد بعداً در روز پرخوری کنند، زیرا از نخوردن صبحانه گرسنه هستند.

 

۲- حافظه، توجه و نمرات آزمون بهتر

صبحانه تاثیر  زیادی روی عملکرد های ذهنی دارد، مطالعات نشان می دهد که خوردن صبحانه بر عملکرد مدرسه تأثیر مثبت دارد. آنها تمرکز بهتر و انرژی بیشتری دارند.”

یافته های تحقیق عبارتند از:

بچه‌هایی که صبح‌ها قبل از آزمون استاندارد صبحانه می‌خورند، در ریاضیات، املا و خواندن، به‌طور قابل‌توجهی نمرات بالاتری نسبت به کسانی که صبحانه نمی‌خورند، دارند.

افرادی که صبحانه می خورند عملکرد مغز، حافظه و توجه بهتری دارند.

خوردن صبحانه عملکرد بچه ها را در تست های واژگان، مسائل ریاضی و کارهای ذهنی چالش برانگیز بهبود می بخشد. همچنین به آنها کمک می کند تا با ناامیدی بهتر مقابله کنند.

فواید خوردن صبحانه

تغذیه و سلامت کلی بهتر به نظر می رسد کودکانی که صبحانه نمی خورند بیشتر در معرض بیماری های متابولیک مانند قند خون بالا، افزایش قند خون، سطوح غیر طبیعی کلسترول و چربی اضافی در ناحیه کمر قرار دارند.
این شرایط خطر ابتلا به دیابت، سکته و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
کودکانی که صبحانه می خورند به طور کلی سلامت بهتری دارند. این ممکن است به دلیل انواع غذاهایی باشد که معمولاً خورده می شوند.
صبحانه به شما این فرصت را می دهد که کودک خود را با برخی از مواد مغذی کلیدی که ممکن است در بقیه روز از دست بدهد، تقویت کنید، از جمله:
فیبر:صبحانه زمان بسیار خوبی برای مصرف فیبر به شکل غلات و نان های سبوس دار است. فیبر می تواند به کنترل وزن و یبوست کمک کند.
همچنین به پیشگیری از بیماری قلبی و دیابت کمک می کند و خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش می دهد.
کلسیم و ویتامین D همچنین صبحانه راه خوبی برای تغذیه کودک شما با کلسیم استخوان ساز و ویتامین D است.
آنها تا اوایل ۲۰ سالگی به ساختن استخوان ادامه می دهند. ویتامین D همچنین ممکن است ایمنی را تقویت کرده و به جلوگیری از افسردگی کمک کند.
بهترین راه برای دریافت ویتامین D از طریق غذاهاست. غذاهایی مانند غلات صبحانه، شیر و ماست غنی شده با ویتامین D هستند که همگی برای وعده غذایی صبحگاهی عالی هستند.
تخم مرغ و ماهی های چرب مانند سالمون نیز منابع خوبی هستند.
یاد آوردی: اگر در مورد رژیم غذایی و سلامت فرزندتان سوال یا نگرانی دارید، با پزشک اطفال خود صحبت کنید.
  همچنین مراجعه به روانشناس برای بررسی و بهبود میزان یادگیری  دانش اموزان  نیز بسیار مفید باشد. روانشناسان می‌توانند با ارائه راهکارهای مناسب و کمک به شناسایی مشکلات روانی، به بهبود کارایی و یادگیری فرد کمک کنند.
روانشناس با کمک به شناسایی این مشکلات و ارائه راهکارهای مناسب به فرد، می‌تواند به بهبود رفتارهای نامناسب و افزایش تمرکز و توجه آنها کمک کند که در نتیجه منجر به افزایش میزان یادگیری و بهبود کارایی آنها می‌شود.
باز نویسی:  توسط امیر عباس رحیمی
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=22923

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز: