- چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
- ۳:۰۳ ب٫ظ
- بدون نظر
- کدخبر:33789
- حوزه: عکس روز
مراحل دودی کردن ماهی به روش سنتی _ بندرانزلی
دودخانه در فصل صید ماهی روزهای شلوغی دارد. بعد از رسیدن ماهیها از دل آب، شکم آنها را خالی میکنند و در حوضچههای آب و نمک و روناس میخوابانند و بعد از پر کردن چشم ماهیها از ساقه برنج برای آویزان شدن آنها را با آب سرد میشویند و به سیخ های چوبی میآویزند؛ تا خشک شوند. در آخرین مرحله ماهیها را در دودخانه قرار میدهند تا با سوختن خاک اره دودی شوند.
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
لینک کوتاه خبر:
http://jaryaneno.ir/?p=33789
- پربازدیدترین ها
- داغ ترین ها
تصویر روز:
اجتماعی | اقتصادی | بین الملل | سیاسی | ورزشی | فرهنگ و هنر | گالری فیلم | گالری عکس | جریان +