منو

خبر تکان‌دهنده برای عاشقان سیب‌زمینی سرخ‌کرده!

سه ماده غذایی به خاطر داشتن جیوه زیاد برای سلول‌های مغز انسان سم محسوب می‌شود.
سیب زمینی

به گزارش جریان نو و به نقل از اکسپرس، به گفته دکتر جانین بورینگ (Bowring) عضو مرکز سلامت انگلیس سه ماده غذایی به خاطر داشتن جیوه زیاد برای سلول های مغز انسان نوعی سم محسوب می‌شود.

اره ماهی

ماهی به دلیل داشتن امگا ۳ به عنوان یک غذای تقویت کننده مغز شناخته می‌شود ولی در مورد اره ماهی این قضیه کاملا برعکس است چون سطح جیوه در گوشت این ماهی بیشتر از حد مجاز است.

دکتر بورینگ می‌گوید: جیوه فلز سنگینی است که سلول های مغز را از بین می‌برد. محققان طی مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۰ که نتایج آن در مجله مدیسین منتشر شد نشان دادند که افراد سالخورده که از گوشت این ماهی استفاده می‌کردند همگی دچار آلزایمر شدند.

مارگارین

چربی موجود در مارگارین برای مغز مضر است چون از چربی‌های ترانس (T-fats) تهیه می‌شود که نوعی التهاب آور برای سلوله‌های مغزی است به ویژه برای مغز و سیستم عصبی. مطالعات متعدد ارتباط بین چربی های ترانس و آسیب به مغز را نشان داده اند.

سیب زمینی سرخ کرده

این ماده غذایی بسیار خوشمزه در هر روغنی هم درست شده باشد به خاطر حرارت بالا موجب ذخیره روغن‌های مضری به نام اسیدهای چرب اشباع نشده در سیب زمینی می‌شود.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=21990

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز: