به گزارش جریان نو، در کنار پوشیدن لباس مناسب، گنجاندن بعضی از ادویهها و سبزیجات معطر به برنامه غذایی روزانه نیز اهمیت پیدا میکند تا گرمای درونی بدن افزایش یابد. این ادویهها علاوه بر احساس گرمابخشی، از بروز و وخامت بیماریهای این فصل نیز پیشگیری میکنند.
زنجبیل یکی از ادویههای گرمابخش و بهترین ادویهای است که میتوانید آن را در وعدههای غذایی خود استفاده کنید، زیرا بدنتان را گرم میکند. ترکیب تند آن بهنام جینجرول عملکرد ضدعفونی و ضدالتهاب دارد که به بهبود سرماخوردگی، سرفه، برونشیت و گلودرد کمک میکند. قدرت آنتی اکسیدانی بسیار عالی دارد و میتوانید چای زنجبیل را هنگام صبح در روزهای زمستانی استفاده کنید. زنجبیل در بهبود حالت تهوع ناشی از بیماریهای گوارشی ویروسی نیز موثر است. زنجبیل را میتوان بهشکل دمنوش همراه با دارچین تهیه کرد یا به انواع غذاها و دسرها افزود. بهتر است که زنجبیل را وارد رژیم غذایی خود کنید یا به عنوان اسموتی بعد از ورزش آن را بنوشید.