جستجو
Close this search box.

پیشگیری از سرطان روده با این ترش مزه

یک متخصص تغذیه گفت که مصرف قره قروت، تقویت کننده سیستم ایمنی و سدی برابر ابتلا به سرطان روده بزرگ....

روده

یک متخصص تغذیه گفت که مصرف قره قروت، تقویت کننده سیستم ایمنی و سدی برابر ابتلا به سرطان روده بزرگ است.

به گزارش جریان نو:عطیه مرشدی، متخصص تغذیه، اظهار داشت: یکی از توصیه متخصصان تغذیه مصرف کافی ویتامین دی برای بهبود کارکرد اعضای مختلف بدن است.

به گزارش حیات، وی افزود: یررسی خها نشان می‌دهد که قره‌قوروت حاوی ویتامین D بوده لذا سبب جذب کلسیم می‌شود و از ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: متخصصان بر این باور هستند که مصرف قره قروت دستگاه ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری‌های عفونی و آنفولانزا جلوگیری می‌کند.

مرشدی همچنین گفت: کسانی که دارای مشکل لاغری هستند برای چاق شدن می‌توانند قره‌قروت مصرف کنند و به طور کلی می‌توان گفت کالری آن همچون نان بوده و سبب چاق شدن می‌شود.

منبع:عصر ایران

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=46555

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز:

دیدنی ها

لینک‌های مفید