جستجو
Close this search box.

یادداشتی از احمد زیدآبادی؛

قیم‌مآبی چرا؟

اصولگرایان علی‌الظاهر فریب همدردی بخشی از جامعه با فقدان ناگهانی مرحوم آقای رئیسی را خورده‌اند. آنها پنداری تصور کرده‌اند که....
نفر

به گزارش جریان نو؛ همدردی در امر سوگوارانه اما هیچگاه به معنای تبدیل نارضایتی به رضایت نیست و با مرور زمان، امور به وضعیت قبل از امر سوگوارانه برمی‌گردد.
با این حال، به نظرم مناظرات انتخاباتی که معمولاً مورد توجه بخش بزرگی از جامعه است، در بالا و پایین رفتن کلیت آراء یا موقعیت داوطلبان مؤثر است. این اثرگذاری اما به شرطی است که مناظرات داغ و هیجان‌برانگیز باشد، اما صدا و سیما و حتی دستگاه قضایی گویی عزم خود را جزم کرده‌اند تا مناظرات را از شور و حال و هیجان بیاندازند و آن را بی‌اثر کنند.

در همین رابطه، سخنگوی دستگاه قضایی “مهمترین نگرانی” را “سیاه‌نمایی” افراد از یکدیگر در جریان مناظرات اعلام کرده است. طبعاً نامزدها هیچکدام صغیر و یا فاقد زبان نیستند که از پسِ دفاع از خود در برابر نقد یا حملۀ رقبا برنیایند. و قاعدتاً آنقدر هم سفیه نیستند که نقد و حمله به رقیب را به حوزۀ پرده‌دری‌های شخصی نامشروع و غیراخلاقی بکشانند. بنابراین باید آنان را آزاد گذاشت و رهایشان کرد تا بدون بیم و ترس و نگرانی حرف دل خود را بزنند.

برخی دستگاه‌ها از جمله بعضی مدیران صدا و سیما اما به گونه‌ای خط و نشان می‌کشند که گویی نامزدها صغیر یا سفیه‌اند و نیاز به قیم و کنترل‌چی دارند. اگر واقعاً در مورد پرده‌دری و بی‌اخلاقی یک یا تعدادی از این کاندیداها نگرانی جدی وجود دارد، پس روی چه حسابی برای تصدی مقام ریاست جمهوری تأییدصلاحیت شده‌اند؟

فردی که مرز رقابت مشروع با بی‌اخلاقی و پرده‌درانی شخصی را تشخیص ندهد، چطور ممکن است امر به غایت پیچیده‌ای چون خیر و صلاح جامعه و کشور را تشخیص دهد؟

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=37666

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز:

دیدنی ها

لینک‌های مفید