سخنگوی دولت:

برای پیگیری وضعیت فیلترینگ نیازی به لشکرکشی‌ خیابانی نیست/تحریم‌ها و تاخیر پروازها باعث کمبود دارو شده

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت فیلترینگ و نیز برگزاری تجمعی در این زمینه برای مخالفان رفع فیلتر....

مهاجرانی

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت فیلترینگ و نیز برگزاری تجمعی در این زمینه برای مخالفان رفع فیلتر و طرح این موضوع که آیا موافقان رفع فیلتر نیز امکان برگزاری تجمع خواهند داشت یا نه، تصریح کرد: این صدا شنیده است. مراحل انجام آن در حال اقدام است.

به گزارش جریان نو؛ فاطمه مهاجرانی در نشست خبری خود با نمایندگان رسانه‌ها، با اشاره به شهادت پنج تن در اقدام اخیر متجاوزانه صهیونیست‌ها، اظهار کرد: از قرارگاه پدافند تشکر می کنیم که غیورانه جنگیدند و بیدار بودند و در راه حفظ آرمان‌ها و خاک کشورمان برای همیشه بیدار هستند.

وی افزود: انسجام ملی ما با این اقدامات رژیم صهیونیستی بیشتر هم می‌شود و آنان سخت در اشتباه هستند که گمان می‌کنند با این اقدامات می‌توانند انسجام ملی ما را تحت تأثیر قرار دهند. این دست اقدامات انسجام ملی ما را بیشتر می‌کند.

انتصاب استانداران کرد و عرب نشانه‌ای از وفاق است

سخنگوی دولت همچنین یادآور شد: ایران حاصل قومیت‌ها و زبان‌های مختلف است و انتصاب فرماندار زن در کردستان و یک استاندار عرب در خوزستان برای اولین‌بار از جمله ‌اقدامات اخیر دولت است که نشانه‌ای از وفاق در ایرانی است که ترکیب قومیت‌های مختلف است.

پرداخت اضافه‌کاری پرستاران بهبود می‌یابد

مهاجرانی ادامه داد: در زمینه پرداخت اضافه‌کاری پرستاران نیز باید اشاره کنم که این امر با پیگیری دولت بهبود پیدا خواهد کرد و اقدامات لازم در حال انجام است.

بودجه دومرحله‌ای داده می‌شود؛ اول کلیات و بعد اعداد و ارقام

وی درباره لایحه بودجه نیز اظهار کرد: ما در سال اول برنامه هفتم هستیم؛ لذا قرار نیست همه اهداف در عرض یک سال رقم بخورد. بودجه دومرحله‌ای داده می‌شود، اول کلیات بودجه، و در مرحله دوم عدد و رقم‌ها. که کلیات آن تصویب شد و از نمایندگان تشکر می‌کنیم.

سخنگوی دولت افزود: امید است حداکثر توان برای بودجه آموزش و پرورش گذاشته شود. ضمن اینکه رئیس‌جمهور هر هفته در جلسات آموزش و پرورش حضور دارد.

مهاجرانی با اشاره به موضوع اتباع در کشور، تصریح کرد: موضوع اتباع در همه دنیا به عنوان موضوع پذیرفته شده تلقی شده است و برای آن باید سازوکاری در نظرگرفت.

تعداد اتباع غیرمجاز از اتباع مجاز بیشتر است

وی یادآور شد: وزارت کشور به عنوان متولی امور اتباع، برنامه‌ای برای شناسایی اتباع مجاز دارد که افراد بسیار شریفی هستند و در بین آنان شاعر، محقق، مهندس و سرمایه‌گذار داریم و در عین حال افراد غیرمجاز هم داریم که به مراتب نسبت آن از اتباع مجاز بیشتر است؛ لذا وزیر کشور در پی مدیریت اتباع و دیوارکشی مرزی هستند و این موضوع دیوارکشی فقط به خاطر اتباع انجام نمی‌شود بلکه یکی از دلایل آن، موضوع اتباع است.

مهاجرانی درباره تبدیل وضعیت نیروهای انسانی در دولت، اظهار کرد: این موضوع مهمی است که نیاز به برنامه‌ریزی راهبردی دارد و نیروهایی که برای امور خاصی از طریق شرکت‌هایی در یک سازمان جذب می‌شوند برای انجام دادن وظیفه خاصی جذب می‌شوند که خود آن سازمان نمی‌تواند انجام دهد و در همه دنیا هم معمول است.

موضع دولت درباره تبدیل وضعیت نیروهای انسانی

سخنگوی دولت تصریح کرد: در کشور ما این موضوع مقداری از مسیر خود منحرف شد یعنی قرار بود ما نیروهایی را برای امور خاص جذب کنیم اما آرام آرام همه آمدند و در امور دفتری و سازمانی جذب شدند و از مسیر اصلی دور شدیم که مربوط به چند دهه قبل تاکنون است.

وی یادآور شد: این موضوع در حال حاضر با توجه به اینکه افرادی مدت‌هاست با این روند کار می‌کنند و در عین حال نمایندگان مجلس هم به دنبال حل این مشکل هستند، در حال کار کارشناسی است. یعنی نه می‌توان گفت همه جذب شوند و نه می‌توان گفت هیچ‌کس جذب نشود. نمی‌توان صفر و صدی به موضوعات نگاه کرد بلکه نیازمند نگاه کارشناسی هستیم.

مهاجرانی تاکید کرد: نکاتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتند درباره بار مالی این امر برای دولت است و دولت باید بتواند عائله خود را هم در این زمینه تأمین کند.

برای پیگیری وضعیت فیلترینگ نیازی به لشکرکشی‌های خیابانی نیست

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت فیلترینگ و نیز برگزاری تجمعی در این زمینه برای مخالفان رفع فیلتر و طرح این موضوع که آیا موافقان رفع فیلتر نیز امکان برگزاری تجمع خواهند داشت یا نه، تصریح کرد: این صدا شنیده است. مراحل انجام آن در حال اقدام است. دولت به اندازه همه کسانی می‌خواهند برای [رفع] فیلترینگ راهپیمایی کنند، پیگیر موضوع است و نیازی به راهپیمایی و به نوعی لشکرکشی‌های خیابانی نیست و ما پیگیر مطالبات مردم هستیم.

دیپلماسی فعال وزارت خارجه همچنان ادامه دارد

وی با بیان اینکه دیپلماسی فعال وزارت خارجه همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: این دیپلماسی فعال موجب شده اراده‌ای که دشمن برای ضربه زدن دارد، به حداقل کاهش پیدا کند و ما همراهی بسیاری از کشورها را در محکوم کردن این تعرض آشکار شاهد بودیم، همه کشورهای اروپایی و منطقه اقدام جسورانه و بی‌ادبانه رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

مهاجرانی با یادآوری حضور هفتگی رئیس‌جمهوری در جلسات آموزش و پرورش هستیم، گفت: رئیس جمهور برای رفع مسائل آموزش و پرورش تمام توان خود را بکار گرفته‌اند. رئیس‌جمهور با کمک سایر نهادها برای ساخت مدارس برنامه‌هایی را دنبال می‌کند تا مشکل فضای فیزیکی مدارس را حل کند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: تمام تلاش دولت و وزیر آموزش و پرورش بر این هست که ان شاءالله بتواند آنچه را که حق آموزش و پرورش است محقق کند و به سمت عدالت آموزشی گام برداریم.

تاخیر پروازها و کمبود دارو

وی با بیان اینکه در چند ماه اخیر به دلیل تحریم‌ها و تاخیر پروازها مسئله [کمبود دارو] تا حدودی تشدید شد که با همکاری وزیر راه و وزیر بهداشت موضوع تا حد زیادی مرتفع شده است، بیان کرد: در حال حاضر ۲ میلیون و صد هزار دوز واکسن آنفولانزا برند هلندی مجوز واردات گرفته و از این تعداد حدود ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز وارد کشور شده است. ۲۵۰ هزار دوز واکسن خارجی هم برای تزریق به گروه‌های پرخطر تحویل وزارت بهداشت شده است.

مهاجرانی افزود: خیلی وقت‌ها کشورهای غربی می‌گویند تحریم‌های ما فقط نظامی است، مردم بدانند تحریم‌ها فقط نظامی نیست، این تحریم‌ها بسیاری از اوقات مواد اولیه دارویی را دچار مشکل می‌کند.

سخنگوی تاکید کرد: دولت در کوتاه‌مدت واردات واکسن و در بلندمدت تقویت بنیه دانشی کشور را در دستور کار دارد.

وی با قدردانی مجدد از قرارگاه پدافند که قدرت خیلی خوبی از توان دفاعی کشور به نمایش گذاشت، تصریح کرد: در بودجه باید به موضوعاتی مانند آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، مواد غذایی اولیه، واردات، دارو، واردات خودرو و صنایع توجه کرد.

مهاجرانی یادآور شد: گاهی اوقات اینطور القا می‌شود که هر چقدر بیشتر پول بدست مردم بدهیم وضعیت بهتر می‌شود، در حالی که اینگونه نیست، وقتی پول صرف زیرساخت‌ها می‌شود اثرات بهتری را شاهد هستیم به‌خصوص زمانی که به صنایع توجه درستی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در بودجه همه اهتمام بر این بوده که نیازمندی‌های دفاعی کشور برطرف شود و توجه ویژه‌ای به این موضوع شده است، از این‌رو افزایش قابل توجه بالغ بر ۲۰۰ درصدی را در بودجه نظامی کشور شاهد بودیم.

برای ما فرقی نمی‌کند کدام یک از کاندیداها در ایالات متحده رای بیاورند

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره موضع ایران در زمینه انتخابات آمریکا گفت: موضوع این انتخابات به مردم آمریکا مربوط است و برای ما هیچ فرقی نمی‌کند کدام یک از این دو کاندیدا در ایالات متحده رای بیاورند. امیدواریم هر کدام از این دو کاندیدا که رای آوردند و مورد پذیرش مردم آمریکا قرار گرفتند سیاست‌های قبلی را اصلاح کنند، به حاکمیت ملی سایر کشورها احترام بگذارند و از اقدامات تنش‌آفرینی که طی این سال‌ها شاهد آن بودیم پرهیز کنند، این موضوع به نفع مردم آنهاست.

مهاجرانی تاکید کرد: هر زمان که آمریکا تنش خود را در مناطق افزایش داده ضرر آن را خودش دیده است، جنگ ویتنام یکی از نمونه‌ها است که منجر به اتفاقات سنگینی در داخل خود آمریکا شد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اجلاس بریکس گفت: بریکس ۴۰ درصد از جمعیت جهان را دارد، بنابراین بازار قابل توجهی پیش رو است و تولید ناخالص داخلی حدود ۲۰ تریلیون دلاری در این گروه وجود دارد. حجم اقتصاد بریکس باعث می شود چنانچه فرآیند دلارزدایی درست دنبال شود در خصوص گسترش سرمایه‌گذاری‌ها و رشد اقتصاد شاهد اتفاقات خوبی باشیم.

دولت به‌دنبال استفاده از ظرفیت بریکس است

سخنگوی دولت ادامه داد: ایجاد تنوعی از سازوکارهای پولی و مالی می‌تواند حاکمیت دلار را کنار بزند. وقتی حاکمیت دلار کم می‌شود قدرت اقتصادی کشورهای عضو بریکس افزایش پیدا می‌کند.

مهاجرانی با بیان اینکه دلار فقط به‌عنوان یک سلاح اقتصادی نیست، گفت: دلار به عنوان یک سلاح سیاسی و نظامی نیز استفاده می‌شود، پیوستن این کشورهای پر جمعیت و پردرآمد می تواند به افزایش قدرت اقتصادی کمک کند. دولت به دنبال آن است که از ظرفیت بریکس برای افزایش قدرت اقتصادی ایران استفاده کند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره رویکرد دیپلماسی دولت اظهار کرد: پزشکیان در روز تحلیف‌ خود با شهید هنیه همراه بود و ما شاهد بودیم که روز بعد از تحلیف او ترور شد. امروز فضای منطقه فضای متشنجی است و این به دلیل زیاده‌خواهی‌های رژیم صهیونیستی است، این رژیم چون نتوانسته در جبهه جنگ مقابل دلیرمردان غزه و لبنان پیروزی کسب کند شروع به افزایش تنش در مناطق می‌کند.

هیچ‌وقت تنش‌زایی نمی‌کند

مهاجرانی افزود: سیاست ایران تنش‌زدایی و کاهش تهدیدات است، ملت ایران هیچ‌وقت جنگ‌طلب نبوده بلکه صلح‌طلب است، مردم ایران هنوز زخم‌های دزفول و خرمشهر و سردشت را بر تن دارند، ایران کشوری بود که بمباران شیمیایی را تجربه کرد. ایران هیچ‌وقت تنش‌زایی نمی‌کند بلکه تنش‌زدایی می‌کند و به شدت دنبال صلح است.

سخنگوی دولت افزود: وزیر خارجه پرکار ما هم به‌دنبال همین موضوع است و سعی می‌کند مواضع ایران را به‌درستی تبیین کند و تهدیدات را به حداقل برساند.

به انتخاب استاندار زن خوشبین هستم

وی در پاسخ به پرسشی درباره انتصاب زنان به‌عنوان استاندار گفت: تاکنون ۲۷ زن در مناصب مدیریتی جای گرفتند، برای نخستین‌بار است که در کابینه ۴ زن حضور دارند. شاهد وقوع اولین‌ها در این دولت هستیم. در دنیا چهار وزیر راه و ترابری از زنان هستند که یکی از آنان خانم فرزانه صادق است، امیدواریم پس از انتصاب استانداران شاهد حضور بیشتر زنان در مناصب مدیریتی باشیم‌. من به انتخاب استاندار زن خوشبین هستم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره روند حل مشکلات FATF گفت: برخی فرایندها، زمان‌بر و کشدار است و نیاز به طی مسیر طولانی دارد. مردم عزیز ایران بدانند همکاران در دولت و سایر نهادها تلاش می‌کنند اثرات این موضوع را به حداقل برسانند و آسیب را از مردم بردارند.

مهاجرانی یادآور شد: همه توان دولت بر این است تا وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم را به حداکثر برساند و در این مسیر از هیچ اقدامی گذر نمی‌کند.

سخنگوی دولت تأکید کرد: موضوع FATF جزو همین مسائل است، وزیر اقتصاد مفصل در این زمینه هم در فضای مجازی و هم در مصاحبه‌ها توضیح داد که در حال پیگیری است تا فشار بر مردم به حداقل برسد.

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=54787

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز:

دیدنی ها

لینک‌های مفید