به گزارش جریان نو، سریال ۳۰ قسمتی «بیست کویید» که به کارگردانی هادی حاجتمند در شهر مقدس مشهد تصویربرداری شد از شنبه ۲۳ دیماه پخش خودش را شروع کرد.
صحبتهای تهیهکنندهاش درباره ابتلای دسته جمعی به وبا بازتابهای عجیب و غریبی داشت و البته برخی از بازدیدکنندگان به دلیل فضایِ روستایی، از این سریال بیشتر استقبال کردند. گویش و لهجه مشهدی هم قابل توجه است که البته برای نقدِ سریال خیلی زود است که در قسمتهای پیشتر حتماً این اتفاق هم خواهد افتاد.
اما چرا پخش این سریال متوقف شده است؟ معاونت سیما در پایگاه اطلاعرسانی خودش اعلام کرد: قسمت یازدهم سریال «بیستکووید» شنبه ۱۴ بهمن ماه روی آنتن شبکه سه سیما میرود. با اوج گرفتن رقابتهای جام ملتهای آسیا و پخش همزمان این بازیها از شبکه سه سیما، سریال «بیستکووید» در روزهای یکشنبه، دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه هفته پیش رو پخش نمیشود.
ماجرای این سریال به وقایع و اتفاقات دوران کرونا برمیگردد اما همهچیز را در قالب روایتهای شیرین مطرح میکند. داوطلب شدن عدهای از مردم را برای کمک به کادر درمان به تصویر میکشد اما در میان این افراد، شخصی است که انگیزه حضورش با دیگران فرق دارد.
به گفته تهیهکننده این مجموعه تلویزیونی سریال خوشبختانه فضای شیرینی دارد اما تلطیف شده فضای کرونا را تاریخنگاری میکند. سریال از قبل کرونا شروع میشود؛ از آن گروههای جهادی که به میدان آمدند بچه مسجدیها و گروههایی که در روستاها فعالیت کردند. سریال به تزریق واکسن میرسد و با زبان شیرینی حرفهای مهمی را مطرح میکند.
علی عامل هاشمی، علیرام نورایی، آزیتا ترکاشوند، فرزاد جمشیدی، اسدالله یکتا، میرطاهر مظلومی، حسن زارعی،فرج الله گلسفیدی، جواد سلطانی و صفر کشکولی، حسام خلیلنژاد ،محمد دلگشا، جواد سلطانی،علی ذکریایی، فاطمه مقدس، پانتهآ کیقبادی، فهیمه مؤمنی، سعید ولیزاده، و چندین هنرمند دیگر در این سریال به ایفای نقش میپردازند.
از دیگر عوامل این سریال میتوان به هادی حاجتمند (کارگردان)، حمید برزگر (نویسنده)، علی گورانی (تدوینگر)، حدیث حاذقی (مدیر برنامهریزی)، جاودان زرین و احمد صمیمی (دستیار اول کارگردان)، مرضیه طبیجی و سارا طالبیان (منشی صحنه)، محمدحسین غفرانی (مدیر تولید)، یوسف سبحانی (مدیر فیلمبرداری)، علی سنگینی (طراح صحنه و لباس)، محسن طیبی بجستانی (مدیر صدابرداری)، آرش بادپا (موسیقی) ،محمدحسین ابراهیمی(طراحی و ترکیب صدا)،حسن پیلهور (طراح جلوه های بصری) مجتبی علی دوست (عکاس) و امیر ترابی (طراح چهرهپرداز) اشاره کرد.