یک عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: به عنوان یک دیپلمات معتقدم همانطور که آقای ویتکاف به مسکو رفته و از نزدیک با آقای پوتین صحبت کرده، اگر ویتکاف علاقهمند باشد که ایران و تهران را از نزدیک ببیند، ایرادی ندارد چون صحنه، قدرت و توان ایران را میبیند.
به گزارش جریان نو، ابوالفضل ظهرهوند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگویی این پیشنهاد را ارائه کرده است.
بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید؛
به عنوان یک دیپلمات معتقدم همانطور که آقای ویتکاف به مسکو رفته و از نزدیک با آقای پوتین صحبت کرده، اگر ویتکاف علاقهمند باشد که ایران و تهران را از نزدیک ببیند، ایرادی ندارد چون صحنه، قدرت و توان ایران را میبیند. البته این در شرایطی است که روند مذاکرات خوب و قابل پیش رفتن باشد و منافع و مصالح ملی ما را تامین کند.
به عنوان مثال اگر ویتکاف به ایران بیاید میبیند که آیا به واقع مردم از گرسنگی میمیرند؟! یا اقتصاد کشور نابود شده و هیچ چیزی وجود ندارد و مردم از بیبرقی شمع روشن کردهاند و همه در خیابانها زباله جمع میکنند؟! یا میبیند که ایران یک کشور قدرتمند است و مزخرفاتی که برخی گزارش میدهند، دروغ است و آن موقع معادلات ذهنیشان را برای تعامل و برخورد با ایران تنظیم میکنند.
سفر آقای ویتکاف به تهران میتواند تنظیمکننده ذهن او و از طریق ویتکاف تنظیمکننده ذهن و محاسبات آقای ترامپ باشد تا با عقلانیت بیشتری برای تعامل یا برخورد با ایران تصمیم بگیرد.
اگر در مذاکره ویتکاف علائم مثبت نشان دهد، با سفر به کشورمان ذهن و دایره محاسبات او تنظیم و بهتر میشود و این به نفع منافع و مصالح ملی است.
منبع: دنیای اقتصاد
۹ نظر
خاک بر سر نفهم آمریکا پرستت بکنن .خیلی مشکوکی خیلی
چشمتونو رو واقعیات نبندین، بسیاری مردم تو فقر مطلقن، بسیاری مردم با سیلی صورتشونو سرخ نگهداشتن، کاسبان تحریم وضعشون خوبه. اون بی دردهایی که مسبب این وضعن وضعشون خوبه ، این وضع مملکتداری نیست، مردم از این وضع ناراضی ان. تنش بین ایران آمریکا تنش بین تندروها و آمریکاست وکرنه اگه به ملت ایران باشه اولاً همچین وضعیتی پیش نمیاد ثانیاً معقولانه حلش می کردن و بی چهت و زیانبار ادامه ش نمیدادن، کاسبان تحریم و قذرت طلبان نمیذارن صلخ بشه حتی مذاکره رو هم محدود می کنن تا نزاع رو ادامه بدن.
دعوت از آقای وینکاف باید در جهت زمینه سازی معقولانه برای صلح صورت بگیره، یه موضوع عادی هست، چرا تندروها این وضع رو با افراطی گری به وجود آوردن، کدوم کشور دنیا این قد بی منطق اداره میشه؟!
خدا رو شاهد و جواه می گیرم، همیشه در خانه زباله های خشک رو از زباله های تر جدا می کنم و در کیسه ای جداگانه کنار خیابان بیرون سطل زباله ی شهرداری میذارم، هنوز چند قدمی نرفته چند بار متوجه شدم مردمی آبرومند فوراً پشت سر اون ها رو بر می دارن می برن تا بعداً به ماشین بازیافت شهرداری برای گرفتن یک کیسه نمک تحویل بدن، شرم باد بر اون کسانی که اون بالا نشستن و با خیال راحت دم از دین و مبارزه با استکبار حهانی می زنن و کشور رو با بی منطقی به این روز انداختن، چه دینی؟! چه مملکتداری ای؟؛ نالایق هایی که با سوءاستفاده خودشون رو صاحب مملکت می دونن!
هر چه فریاد دارین سر تندروها و کاسبان تحریم بزنین که اونها مسبب و هیزم بیار آتش تحریمها و نزاع و تنش بی جا و پرزیان برای کشورن و این همه مشکل و قلاکت به بار آوردن. دیگه دارن به بن بست می رسن.
مملکت رو تو قهقرا و فلاکت انداختن بعد دم از الگوی خوشبختی برای جهانیان و مردمسالاری (نظامسالاری, تندروسالاری، کاسب تحریمسالاری) دینی می زنن!
بعد این آقا ادعا می کنه تا ببینن مردم زباله جمع نمی کنن! مردمی آبرومند که زن و بچه دارن، درآمدی ندارن، تو این گرانیها و مشکلات اقتصادی زیاد چه کنن؟ چه جوری روزگار بگذرونن؟! مسبب و عامل این نزاعها و آتش بیار و تداوم بخشش تندروها و کاسبان تحریمن.
اقای ویتکاف بیا ببین چه طور تندروها گردنشون کلفته، بیا ببین کاسبان تحریم چه طور فربهن و ثروتهای چندهزار میلیاردی دارن، بیا ببین یه عده تو فقر مطلقن و یه عده تو ثروت مطلق، بیا ببین فاصله های طبقاتی از زمین تا آسمونه، این سیاستهای تحریم شما به سود چه کسانی و به ضرر چه کسانی تمام میشه؟!:چه کسانی از این وضع خرسند و راضی ان و به کامشون هست و چه کسانی افسرده و ناراضی و به ضرر و نابودیشون.
احسنت
ای کاش گوش شنوایی بود