رئیس جمهور با بیان اینکه ایران هرگونه تجاوزگری در دنیا را محکوم میکند، گفت: سیاست ما صلح و دوستی، پرهیز از تنش و درگیری و تعامل و گسترش روابط با همه کشورهای دنیا است، ولی اگر قرار باشد کشور ما با تحریم و فشار وادار به انجام کاری شود، قطعا رویکرد و رفتار ما نیز به سمت و سوی دیگری سوق داده خواهد شد.
به گزارش جریان نو، مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی یوناس گاهر اشتوره، نخست وزیر نروژ، با اشاره به پیشینه تاریخی روابط دو کشور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران علاقمند به گسترش تعاملات با نروژ است و امیدواریم این گفتگوها منجر به تقویت و تحکیم روابط دو کشور و همچنین رسیدن به راهکارهای مشترک برای استقرار صلح و ثبات و افزایش امنیت در جهان شود.
رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر نقش امنیتساز ایران در منطقه و جهان گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره ضمن تلاش برای گسترش صلح و دوستی، هرگونه تجاوزگری در هر نقطهای را محکوم کرده و آماده همکاری برای توقف جنگ خشونت و نا امنی در جهان است.
پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از پیمانشکنی دولت آمریکا در برجام و گلایهمندی از کشورهای اروپایی در عدم پایبندی به تعهداتشان در این توافق گفت: جمهوری اسلامی ایران در توافق برجام به تمام تعهدات خود عمل کرد اما این آمریکا بود که علاوه بر پیمانشکنی و خروج یکطرفه از این توافق، به افزایش فشار و تحریم علیه کشور و مردم ما روی آورد و متاسفانه کشورهای اروپایی نیز برخلاف انتظار، حتی یک بند از تعهدات خود را اجرایی نکردند.
پزشکیان تاکید کرد: سیاست ما صلح و دوستی، پرهیز از تنش و درگیری و تعامل و گسترش روابط با همه کشورهای دنیا است، ولی اگر قرار باشد کشور ما با تحریم و فشار وادار به انجام کاری شود، قطعا رویکرد و رفتار ما نیز به سمت و سوی دیگری سوق داده خواهد شد.
رئیس جمهور همچنین ضمن انتقاد از رفتار دوگانه آمریکا و برخی کشورهای غربی در زمینه حقوق بشر و دموکراسی افزود: اینکه آمریکا و برخی کشورهای غربی به خاطر بدرفتاری با یک فرد، دیگر کشورها را به نقض حقوق بشر متهم میکنند، اما در مقابل به خاک و خون کشیده شدن دهها هزار زن و کودک و پیر و جوان بیگناه در غزه و بمباران مناطق غیر نظامی، مدارس و بیمارستانها در این منطقه توسط رژیم صهیونیستی نه تنها سکوت کردهاند، بلکه از این رژیم حمایت مالی و تسلیحاتی میکنند با کدام معیار و منطقی همخوانی و سازگاری دارد؟
پزشکیان با قدردانی از مواضع دولت نروژ در حمایت از مردم فلسطین از نخست وزیر این کشور خواست در تعامل بیشتر با دیگر کشورهای اروپایی، در جهت توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی بر علیه مردم مظلوم غزه تلاش کند.
یوناس گاهر اشتوره، نخست وزیر نروژ نیز در این گفتگوی تلفنی روابط ایران و نروژ را دوستانه و تاریخی توصیف کرد و گفت: نروژ همواره خود را دوست ایران دانسته و خواستار پیشرفت و رفاه بیشتر ملت ایران بوده و خواهد بود.
نخست وزیر نروژ همچنین با ابراز نگرانی از افزایش تنشها در منطقه به ویژه حملات رژیم صهیونیستی بر علیه مردم غزه گفت: ما جنگ اسرائیل بر علیه غزه و عواقب فاجعهبار آن را محکوم کردهایم، نروژ به همراه ایرلند و اسپانیا جزو اولین کشورهای اروپایی بود که حق مردم فلسطین در تشکیل کشور مستقل را به رسمیت شناخته است و امیدواریم هر چه زودتر این اتفاقات تلخ و تاسفبار پایان یابد.
۱ نظر
بدون انکه گفته شود برجام چه بوده و نتیجه ان چیست و اصلا معنای برجام چیست ، بازی برجام ۲ شرو ع شده است .
جدیدا اقای عراقچی وزیر امور خارجه مرگ برجام را اعلام کردند. اما با پیشنهاد غربی ها بازی برجام ۲ شروع شد تا ۴ سال دیگر هم با پروژه برجام ۲ سر مردم را شیره بمالند.
برجام در واقع ادامه پروژه باوردهی سلاح هسته ای به ملتها( برده ها ) و ایجاد رعب و وحشت در دل انها می باشد.
گلوبالیستها برای باور دادن سلاح خیالی هسته ای به ملتها حدود هفتاد سال با پروژه جنگ سرد دنیا را هدایت و مهندسی کردند و حدود ۱۰ سال است که با پروژه برجام ان را ادامه دادند.
برجام هیچگاه یک موضوع واقعی نبوده است و فقط یک بازی کثیف سیاسی برای فریب ملتها و باور دادن سلاح هسته ای و ایجاد ترس در انها بوده است.
دلیل کش امدن مذاکرات برجام هم همین است که پایان برجام یعنی افشای دروغ بودن سلاح هسته ای. و از نظر کشورهای به ظاهر ابرقدرت نباید این مذاکرات پایان یابد.
گره برجام فقط حیثیت کشورهای به ظاهر ابرقدرت است.
برجام یک بازی سیاسیست و تا ابرقدرتها نخواهند خاتمه نخواهد یافت.
مدتی پیش اقای عراقچی اعلام کردند که هنوز سانتریفیوژهای غنی سازی اورانیوم را از نزدیک ندیده اند.
سوال؟
پس اقای عراقچی و همکارانش در جلسات برجام از چه موضوعاتی صحبت می کرده اند.؟
پس برجام بر سر چیست ؟
و ما تا کی باید بازی داده شویم؟
۳ سال از جنگ اوکراین می گذرد و روسیه هیچ دست اوردی نداشته و در حد یک کشور افریقایی ظاهر شده و در گیر جنگ فرسایشی شده و دیگر وجهه یک ابرقدرت را ندارد. مگر روسیه نمی گفت که ۲۴ ساعته اوکراین را اشغال می کند.
اگر سلاح هسته ای واقعا وجود داشت روسیه یک عدد از ان را به کار می برد تا ترس و وحشت از روسیه را به جهانیان القا کند.
به نطر می رسد روسیه به بن بست رسیده و چه بسا ولادیمیر پوتین و مدودوف دست به خودکشی بزنند.
شکست یا حتی اتش بس در این جنگ برای پوتین و تیمش حکم پایان حیاتشان را دارد.
این مشکل مردم ایران است که با چنین سوژه هایی فریب می خورند. چنین سوژه هایی در نهایت تبدیل به یک تراژدی خواهند شد.
بدترین تراژدی واقعی در زندگی ایرانیان این است که از نور می ترسند نه تاریکی.