۲۰۹ نماینده در نامهای به قالیباف خواهان ابلاغ قانون عفاف و حجاب شدند، اما آیا این نامه قدرت اجرایی دارد؟ شهریاری معتقد است که پشت این فشارها، برنامهای سیاسی برای ضربه زدن به دولت پزشکیان وجود دارد.
به گزارش جریان نو، بخشی از این گزارش را در ادامه می خوانید:
صبح چهارشنبه در جریان جلسه علنی مجلس، در هنگام نطق امیرحسین بانکی پور، طوماری توسط یکی از نمایندگان در جایگاه سخنران در خصوص ابلاغ قانون عفاف و حجاب آویزان شد و برخی خودکار به دست خودشان را به آن رساندند تا امضایشان را پای آن ثبت کنند و البته با یک عکس یادگاری آن را ثبت و ضبط کردند. پس از آن بود که ۲۰۹ نماینده مجلس در نامه ای خطاب به محمدباقر قالیباف خواهان ابلاغ قانون عفاف و حجاب شدند.
اما، ماجرای این نامه چیست؟ آیا قالیباف که تنها یک رأی در شورایعالی امنیت ملی دارد، می تواند جلوی مصوبه این شورا را بگیرد؟
محمدمهدی شهریاری، نماینده بجنورد، درباره جزئیات این نامه بیان کرد: خیلی ها پای این نامه را امضا کردند، آقای بانکی پور، صندلی به صندلی می چرخید و از نمایندگان امضا می گرفت.
وی با اشاره به تصمیم شورایعالی امنیت ملی گفت: من به نمایندگان گفتم که وقتی نهادهای بالادستی صلاح می دانند که این قانون فعلا متوقف شود یا مخالفت می کنند؛ شما چه کاره هستید که در همه موارد مدعی هستید؟ اگر ولایت پذیر هستید و از قوانین پیروی می کنید، دیگر نباید دنبال این مسائل باشد. حتما باید خود آقا سخنرانی کند تا این ها قبول کنند؟
این نماینده مجلس درباره اهداف تندروها گفت: اهداف سیاسی دارند، در استیضاح آقای همتی هم مسئله اقتصاد مطرح نبود. از طرق مختلف می خواهند دولت را بزنند، یک روز بحث آقای ظریف و همتی را مطرح می کنند، یک روز دیگر بحث قانون عفاف و حجاب و فردا وزیر دیگری را استیضاح می کنند. نمی خواهند امور بر وفق مراد مردم بچرخد. می خواهند با ایجاد نارضایتی علیه دولت، انتخابات بعدی را پیروز شود. هسته اصلی که این برنامه ریزی را انجام می دهد به دنبال پیروزی در انتخابات است. شهریاری:
وی درباره واکنش قالیباف به این نامه گفت: آقای قالیباف در صحن مجلس نبودند و افرادی هم که نزدیک به ایشان هستند،آنچنان به دنبال این موضوع نبودند.