حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس هیأت امنای دانشگاه تهران با صدور احکامی جداگانه، محمدرضا عارف، استاد دانشگاه صنعتی شریف؛ محمود نیلی احمدآبادی، استاد دانشکدگان فنی دانشگاه تهران؛ فرهاد رهبر و عبدالناصر همتی، اساتید دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران؛ عباس مصلینژاد، استاد ممتاز دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و حمیدرضا حاجیبابایی، استاد دانشکده معارف و اندیشه اسلامی دانشگاه تهران را به مدت چهار سال به عنوان اعضای دوره نهم هیأت امنای دانشگاه تهران منصوب کرد.
جانشین وزیر بهداشت همچنین با تاکید براینکه کمیته ای برای بررسی انتصابات در دانشگاه های علوم پزشکی تعیین نکردیم، خاطرنشان کرد: اگر این کمیته تشکیل میشد روند تغییرات بسیار کندتر از وضعیت فعلی می شد؛ چرا که انجام این نوع اقدامات زمان بر است.د
جعفریان با بیان اینکه هنوز نصف انتصابات در دانشگاه های علوم پزشکی انجام نشده است، اظهار کرد: تا کنون هیچ حکم ابقایی برای روسا صادر نشده و ممکن است رییس دانشگاهی در مسئولیت خود ابقا شود ولی هنوز این موضوع بررسی نشده است.
مشاور عالی وزیر بهداشت افزود: تا کنون برای تعیین تکلیف مدیریت ۲۶ دانشگاه علوم پزشکی تعداد ۱۳۶ مصاحبه انجام دادیم. به دلیل اینکه ما زیر ساخت لازم برای انتصابات نداریم این روند طولانی شده است. در واقع منطق این است که قسمت عمده هیات امنای دانشگاه ها از خود دانشگاه شکل گرفته باشد؛ یعنی جمعی از هیات امنا منتخب خود دانشگاه باشند. هر دوره ای که دولت تغییر میکند و قرار است که رییس دانشگاهی تغییر کند، پیشنهاد از این هیات داده شود. در نهایت وزارت بهداشت گزینه ها را بررسی می کند. وقتی چنین منطقی در دانشگاه ها شکل بگیرد طبیعتاً رییس دانشگاه گرایش سیاسی خاصی نیز پیدا نمی کند؛ چرا که در مجموعه دانشگاه ها همه نوع افراد هستند؛ اما کسانی که وجهه دانشگاهی بهتری دارند انتخاب می شوند.
مشاور عالی وزیر بهداشت تاکید کرد: پیشنهاد تشکیل هیات امنای دانشگاه ها با ساختار فوق مطرح است و در این زمینه نیازمند تغییر ضوابط هیات امنا هستیم. باید دید چگونه می شود این ساختار را اجرایی کنیم.
جعفریان در پایان خاطرنشان کرد: روسای دانشگاه ها تا پایان آذرماه تعیین تکلیف خواهند شد.