بررسی تجربه یک مسافر که کلاه سرش رفت/ گلس گوشی را از دستفروشان مترو نخرید!

مسافران مترو حواسشان باشد که وسایل مهمی مثل گلس گوشی را از دستفروشان مترو خریداری نکنند، زیرا برخی دستفروشان سودجو....

مسافر

مسافران مترو حواسشان باشد که وسایل مهمی مثل گلس گوشی را از دستفروشان مترو خریداری نکنند، زیرا برخی دستفروشان سودجو با طرح این ادعا که گلس سرامیکی به آن‌ها می‌فروشند، در میان ازدحامی که در مترو وجود دارد و عجله‌ای که مسافران دارند، نه‌تنها هیچ محافظ جدیدی روی صفحه آن‌ها نصب نمی‌کنند، بلکه سر مسافران را نیز کلاه می‌گذارند و حداقل ۱۲۰ هزار تومان از آنان می‌گیرند.

به گزارش جریان نو؛ متروی تهران یک شهر زیرزمینی است که در روزهای شلوغ مانند اسفندماه میلیون‌ها نفر از آن استفاده می‌کنند. به همین دلیل است که برخی دستفروشان با حضور در این فضا شانس خود را برای کسب درآمد و گذران زندگی آزمایش می‌کنند، اما همان‌طور که در میان همه انسان‌ها خوب و بد وجود دارد، دستفروشان مترو هم از این قاعده مستثنی نیستند.

یکی از دسته وسایل پرفروش در واگن‌های مترو، متعلقات مربوط به گوشی تلفن همراه است و کمتر مسافری است که روزانه سوار مترو شود، اما فروش وسایل مربوط به گوشی موبایل را در مترو نبیند. در این میان اما متاسفانه برخی سودجویان که در مترو دستفروشی می‌کنند و باعث بدبین شدن شهروندان به سایر دستفروشان مترو می‌شوند، اقدام به انجام کلاهبرداری جدیدی با عنوان فروش محافظ صفحه یا همان گِلَس‌های سرامیکی گوشی تلفن همراه می‌کنند.

یکی از خانم‌هایی که مسافران روزانه مترو محسوب می‌شود، در این زمینه به خبرنگار دیده‌بان ایران می‌گوید که «در واگن بانوان مترو نشسته بودم که دستفروشی با ادعای این که طرح جدیدی از محافظ صفحه گوشی یا همان گلس را می‌فروشد، به سراغم آمد. او گفت که گلس سرامیکی هم سطح با صفحه گوشی است و دیگر مثل سابق به صفحه فشار وارد نمی‌کند. قیمت زیادی هم ندارد. فروشنده می‌گفت که گوشی میلیونی شما ارزش ۱۲۰ هزار تومان گِلس را ندارد؟»

وی افزود: «گلس گوشی‌ام مشکل داشت و چند وقتی کمبود وقت داشتم، بنابراین پذیرفتم که محافظ صفحه گوشی‌ام را نصب کند تا در سریع‌ترین زمان ممکن این مشکل برطرف شود. او گلس قبلی را از روی صفحه گوشی درآورد. چند قطره اسپری روی صفحه گوشی زد، بعد طوری وانمود کرد که محافظ جدیدی برایم نصب کرده است. با این تصور اشتباه چند مدتی از گوشی‌ام بدون محافظ صفحه استفاده می‌کردم و حتی یک مرتبه که روی زمین خورد، با خودم گفتم که خدا را شکر گوشی‌ام گلس دارد.»

این مسافرو مترو تصریح کرد: «بعد حدود یکی دو ماه از این ماجرا، داستان محافظ صفحه را برای دوستم تعریف کرد. او گفت صفحه تو محافظ ندارد. از او اصرار از من انکار. خلاصه برای این که مطمئن شویم که حرف کدام یک از ما درست است، به اولین موبایل فروشی نزدیک خانه رفتیم و او صفحه را بررسی کرد. روی صفحه‌ام یک خط افتاده بود و گوشیم گِلَس نداشت. در آنجا دو نوع محافظ صفحه وجود داشت که اولی ۱۳۰ و دومی ۱۶۰ هزار تومان بود. برای اطمینان بیشتر محافظ صفحه ۱۶۰ هزارتومانی را خریداری کردم.»

برای مسافری که این ماجرای کلاهبرداری را برای خبرنگار دیده‌بان ایران تعریف کرد، این مبلغ ارزش شکایت و پیگیری نداشت، اما با توجه به این که هنوز هم چنین افرادی در مترو دستفروشی می‌کنند، لازم است مسافران مترو حواسشان باشد که وسایل مهمی مثل گلس گوشی را از دستفروشان مترو خریداری نکنند، زیرا برخی دستفروشان سودجو با طرح این ادعا که گلس سرامیکی به آن‌ها می‌فروشند، در میان ازدحامی که در مترو وجود دارد و عجله‌ای که مسافران دارند، نه‌تنها هیچ محافظ جدیدی روی صفحه آن‌ها نصب نمی‌کنند، بلکه سر مسافران را نیز کلاه می‌گذارند و حداقل ۱۲۰ هزار تومان از آنان می‌گیرند.

با فرض این که یک دستفروش سودجه روزانه چنین کلاهی سر ۱۰ نفر بگذارد و بدون این که جنسی به مسافران بفروشد، از آن‌ها پول بگیرد، روزی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان از این راه به جیب می‌زند.

لینک کوتاه خبر:

http://jaryaneno.ir/?p=58490

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • تازه ها
  • داغ ترین ها
www.novin.com

تصویر روز:

دیدنی ها

لینک‌های مفید